Strikkia logo

Alle artikler

Kan dere sjekke om dere har et partinummer / lot nr på lager?Oppdatert 8 months ago

Beklager, det er ikke mulig da vi fortløpende selger ut nøstene vi har. MEN det er mulig å legge inn en kommentar på betalingssiden når du bestiller, vi kan da sjekke om vi har partinummeret du vil ha på lager.

Skriv da om du ønsker å ha KUN dette partinummeret, eller vi bare sender det vi har på lager. Skriver du ikke noe om dette blir et nøste sendt, så det er viktig at du skriver at du KUN er på jakt etter det aktuelle partinummeret.

Du finner enkeltnøster her, trykk først på produsent, så på garnkvaliteten:

Om du ikke finner fargen du er på jakt etter er den utsolgt.

nøkkelord - parti, batch, innfarging