Strikkia logo

Alle artikler

Kan jeg endre, legge til eller fjerne varer på en ordre jeg har lagt inn?Oppdatert 8 months ago

Det er dessverre ikke mulig å gjøre endringer i en allerede registrert bestilling. Imidlertid er det en mulighet for å kansellere bestillingen før den blir pakket og sendt fra vårt lager. Hvis du ønsker å kansellere ordren din, er det viktig å kontakte oss via kontaktskjemaet og velge alternativet "Endre/Kansellere". Dette vil prioritere din henvendelse, og sjansen for å stoppe ordren blir større.

For å avbestille din ordre, kan du gå til vårt kontaktskjema her.

Vær oppmerksom på at bestillingene blir behandlet i rekkefølge, og vi kan ikke garantere at vi vil kunne kansellere din ordre før den blir pakket. Hvis du allerede har mottatt en leveringsbekreftelse før vi rekker å svare på din henvendelse, har du fortsatt muligheten til å benytte vår 30-dagers returrett.