Strikkia logo
Strikkia logo

Alle artikler

Returnere en forsendelseOppdatert 9 months ago

Når du handler hos Strikkia har du 14 dagers returrett / åpent kjøp dersom magebåndet/produktesken er i uåpnet original innpakning, ikke skadet eller har lukt som for eksempel røyk, mat eller lignende.

Om du vil gjøre en retur til oss sender du bare pakken tilbake til oss, dette gjør du ved å lage en returetikett, klikk på linken under:

Lag returetikett til Strikkia

pakken vil da gå direkte til lageret vårt, og den blir sporbar. Dette er den raskeste og beste måten å gjøre en retur til oss.

Alternativt kan pakken sendes til denne adressen:

Strikkia - Attn RETUR
HandelsCompagniet AS
Postboks 49
5826 BERGEN


Du MÅ bruke postboksadressen for retur, gateadressen vil ikke fungere da det ikke er mulighet for postmottak der.

Du kan fylle ut et angrefristskjema, eller bare ganske enkelt legge ved en lapp i pakken om at du ønsker pengene dine tilbake.

LAST NED ANGREFRISTSKJEMA

Når pakken er kommet til oss vil vi innen få dager kansellere fakturaen din eller refundere beløpet tilbake til din konto.

PS: Det er kunden selv som er ansvarlig for returporto og at pakken kommer tilbake til oss, vi anbefaler å bruke pakke med sporing via linken over.

PS2: Å ikke hente ut en pakke er regnet som en "uavhentet pakke", dette vil medføre et gebyr på 450 kr, dette for å dekke våre kostnader og ekstra arbeid med bestillingen din.


Var denne artikkelen nyttig?
Ja
Nei